rovinjaccommodation.com

Ovako će izgledati novi rovinjski Hotel Park vrijedan 600 milijuna kuna

Investicija je to vrijedna gotovo 600 milijuna kuna čiji se završetak očekuje s početkom sezone 2018. godine…

“Uklanjanje sadašnjeg hotela planiramo započeti krajem mjeseca listopada. Otvaranjem novog hotela dovršavamo uređenje ekskluzivne zone Monte Mulini u kojoj se nalaze vrhunski naši hoteli uz koje treba istaknuti i potpuno preuređenu šetnicu Mulini Beach dostupnu gostima i građanima, u koju je Adris grupa uložila gotovo 30 milijuna kuna.” poručuju iz Adris grupe povodom predstavljanja i otvaranja novog Hotela Park.

Otvorenje hotela planirano je za 2018. godina, a bit će to luksuzno hotelsko zdanje ovjenčano s pet zvjezdica. Imat će 209 smještajnih jedinica od čega je 16 suiteova sa spektakularnim pogledom na more i sam Rovinj. Hotel će imati šest razina, a arhitektonski projekt potpisuje Studio 3LHD, dok je za unutrašnje uređenje angažiran talijanski studio za arhitekturu i dizajn Lissoni.

Hotel Park Rovinj
Hotel Park Rovinj

Hotel Park osim toga imat će šest različitih barova i restorana, kao i luksusnih trgovina, a cijela gastro ponuda će se bazirati na lokalnim namirnicama s modernim pomakom.

Wellness i spa protezat će se na 3.800 četvornih metara, a od ostalih usluga će se moći pohvaliti dječjim klubom, shopping promenadom s 13 trgovina, garažom za goste, kao i stanicama za punjenje el. automobila. Multifunkcionalne kongresne dvorane bit će opremljene najnovijom tehnologijom, a bit će tu i tzv. trezor – prostor dizajniran za specijalne evente i prezentacije…

Ovako će izgledati novi rovinjski Hotel Park vrijedan 600 milijuna kuna (фото 2)

“Adris je do sada u turistički dio svoga posla uložio više od 3 milijarde kuna. Posljednja naša investicija je nedavno otvoreni obiteljski hotel Amarin. U narednom pak trogodišnjem razdoblju planiramo dodatno investirati 1,6 milijardi kuna. Cilj nam je da više od 90 posto naših smještajnih kapaciteta bude u kategoriji 4 i 5+ zvjezdica, čime želimo privući goste više platežne moći. Hotel Park bit će završetak ove faze razvoja naše turističke jedinice, vrijedan gotovo 600 milijuna kuna.

To je ujedno, kako i drugi ističu, najveća investicija u hrvatskom turizmu iduće godine.” kažu iz Adrisa. Više

buro247.hr